BPS Global | Pakketvervoer en logistieke diensten uit China
Uitgebreid overzicht voor pakketvervoer en logistieke diensten vanuit China
transport vanuit china, importeren uit China, consolidatie, shenzhen airport, transport logistics, goederen uit China, importeren uit China kosten, import China kosten, air logistics, import china kosten, transport China, transport vanuit China, goederen importeren uit China
16118
page,page-id-16118,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Onze diensten uitgelegd

Tu-204C_RA-64024_in_full_DHL_colors_02-Dec-2010

Pakket Express diensten

In de pakketdienst-markt zijn er een aantal grote spelers zoals DHL, TNT, FedEx, en UPS. Deze pakketvervoerders hebben een jarenlange vertrouwde dienst opgebouwd en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de snelste optie voor pakketzendingen vanuit China. Omdat wij samenwerken met deze pakketvervoerders en hogere volumes zendingen versturen, kunt u als een relatief kleinere klant, toch gebruik maken van onze aantrekkelijkere tarieven. U verstuurd dan alsnog met een grote pakketvervoerder, alleen tegen een lager tarief.

Consolidatie

Voor ondernemers zowel als particulieren bieden wij onze consolidatie diensten aan om zodoende meer waarde te leveren en kosten te verlagen aan de gehele inkoopproces vanuit China. U hoeft goederen niet meer apart van verscheidene leveranciers naar u toe te laten zenden omdat wij de zendingen voor u kunnen samenvoegen. Samenvoegen betekent dat u maar één pakket toegestuurd krijgt en dus ook maar één keer voor de logistiek hoeft te betalen. Deze besparing kan tot wel 60% besparing opleveren. U vraagt uw leverancier de goederen naar ons warenhuis te versturen en doen regelen de rest. Niets is te klein of te groot.

 

Uw leveranciers zullen doorgaans uw zending naar het internationale hub in Shanghai versturen om vanuit daar klaargemaakt te worden voor de internationale transfer. Ons warenhuis is hier ook gevestigd dus er zullen door de consolidatie doorgaans geen vertraging oplopen.

 

Diensten die hieronder vallen:

 

  • Consolidatie van uw zendingen
  • Het vinden van de juiste logistieke oplossing
logistics-852939_960_720
qode interactive strata

Sourcing & procurement

Omdat we begrijpen dat inkopen van (verscheidene) leveranciers in China soms wel eens moeizaam kan verlopen door bijvoorbeeld het niet kunnen betalen in de Chinese valuta (Renminbi) of omdat uw aanwezigheid lokaal van belang kan zijn, kunnen wij u helpen met onze Sourcing & Procurement dienst. U laat ons weten wie uw leverancier van voorkeur is en wij handelen de rest af zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Mocht u graag leveranciers willen vergelijken dan kan dat ook via ons uitgebreid netwerk.

 

Het betalen in een vreemde valuta zoals de Chinese Renminbi zou een extra kostenpost kunnen zijn voor uw onderneming. Daarnaast is het zo dat vele lokale Chinese websites geen andere valuta accepteren. Speciaal voor deze gevallen kunt u gebruik maken van onze aantrekkelijke wisselkoers dienst. Wij kunnen uit uw naam de betaling voor u afhandelen bij uw leverancier van voorkeur of bij een van de grote scala aan Chinese websites waar u bij zou willen inkopen.

 

Diensten die hier onder vallen:

  • Inkopen bij uw leverancier
  • Wij zijn uw “man on the ground” en handelen alle complicaties voor u af
  • Wij vergelijken voor u de kwaliteit en prijs van uw huidige leverancier met andere lokale leveranciers uit ons uitgebreid netwerk
  • Wij kunnen de betalingen verzorgen via onze aantrekkelijke wisselkoers dienst

Kwaliteitscontrole

Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn dat u de goederen ontvangt om er dan pas achter te komen dat er iets mis is. Om zulke situaties te voorkomen kunnen wij een kwaliteitscontrole in ons warenhuis uitvoeren voordat de zending naar u toegestuurd wordt. In het geval dat er iets mis blijkt te zijn kunnen wij lokaal samen met uw leverancier het probleem oplossen.

 

Diensten die hieronder vallen:

  • Het uitvoeren van de kwaliteitscontrole
  • Het leveren van kwalitatieve foto’s van de goederen voor vertrek
logistics-852935_960_720
Dongfeng_China_Post

China Post

Als de doorlooptijd van minder belang is dan kunnen wij de zending ook via China Post versturen. Ook met China Post hebben wij een langdurige relatie en uiterst lage tarieven. China Post is normaal gesproken voordeliger voor “bulky goods”. Dat betekend pakketten die niet aan de normale standaard dimensies van 120 x 60 x 60 cm voldoen of een volumegewicht hebben die hoger is dan het werkelijk gewicht. Het volumegewicht berekend men als volgt: lengte x breedte x hoogte in cm gedeeld door 5000. Doorlooptijd is doorgaans rond de 15 dagen met een uitzondering hier en daar voor bepaalde landen. Track & trace wordt aangeboden maar is vaak niet betrouwbaar blijkt nog.

Bij BPS zorgen wij voor uw zendingen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.