BPS Global | Over BPS Global
16083
page,page-id-16083,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

BPS Global

Een korte introductie over de CEO en oprichter van BPS Global

CEO

De CEO en oprichter van BPS Global, de heer Zhang, heeft zijn MBA met ‘honors’ (onderscheiding) behaald op de University of Chicago. Daarnaast heeft hij na het winnen van een volledige ‘China-Britain friendship scholarship’ programma, ook nog een Ph. D. (doctorsgraad) in Engineering van de University of Cambridge behaald.

 

De heer Zhang heeft een uitgebreid achtergrond in de logistiek. Zo was hij de Director of Business Development & CFO, zowel als een van de drie bestuursleden van DPD China, een dochtermaatschappij van de Franse postdienst bedrijf La Poste.

 

Overige relevante ervaringen zijn:

  • Business & Financial Planning & Management for Geopost hoofdzakelijk gericht op business development en M&A (fusies en overnames) in Azië.
  • International business, supply chain management en IT
  • Beheer van het gehele proces van de overname van een Chinese logistieke dienstverlener
  • Verscheidene projecten als consultant in de logistiek, pakketdienst, supply chain management (voorraadketenbeheer) en internationale E-commerce

 

De heer Zhang zag een groot verschil tussen de meer duurdere pakketvervoerders zoals DHL, UPS, FedEx, TNT, en de minder betrouwbare maar goedkopere China Post en zocht naar een positionering binnen deze markt. BPS Global was het antwoord hierop.

 

BPS Global

Sinds de oprichting heeft het bedrijf verscheidene klanten gedient in varierende industriesectoren over de hele wereld. BPS Global heeft zich in de markt geplaatst als een betrouwbare maar ook betaalbare logistieke dienstverlener die met zorgvuldigheid voor uw zendingen zorgt. Wij zien onszelf dan ook als een verlengstuk voor uw onderneming en we werken er hard aan deze partnerschap te eren.

Wat wij doen

BPS Global is een internationale pakketvervoerder en logistieke dienstverlener met meer dan 10 jaar ervaring. BPS is uw betrouwbare, snelle en professionele partner met zorgvuldig aandacht voor uw zending.

Deur tot deur pakketdienst

Onze pakketdienst is uw poort naar en van China. Klik hier voor meer informatie.

CONSOLIDATIE

Voeg zendingen samen met onze consolidatie dienst en betaal niet meer voor extra logistieke kosten. Klik hier voor meer informatie.

KWALITEITSCONTROLE

Zodat u niet voor verrassingen komt te staan bieden wij u onze kwaliteitscontrole dienst aan. Klik hier voor meer informatie.

INKOOP (PROCUREMENT)

Haal uw voordeel door ons voor u in te laten kopen met o.a. aantrekkelijkere wisselkoersen en lokale aanwezigheid. Klik hier voor meer informatie.

SOURCING

Vergelijk meerdere leveranciers via ons uitgebreid netwerk zodat u de juiste prijs betaald voor de juiste kwaliteit. Klik hier voor meer informatie.

Bij BPS zorgen wij voor uw zendingen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.