BPS Global | Pakketvervoer uit China
Overzicht voor pakketvervoer en logistieke diensten vanuit China
transport vanuit china, importeren uit China, consolidatie, shenzhen airport, transport logistics, goederen uit China, importeren uit China kosten, import China kosten, air logistics, import china kosten, transport China, transport vanuit China, goederen importeren uit China
16117
page,page-id-16117,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

uw poort naar China

BPS Global is een internationale pakketvervoerder en logistieke dienstverlener met meer dan 10 jaar ervaring. BPS is uw betrouwbare, snelle en professionele partner met zorgvuldig aandacht voor uw zending.

Wij bieden onze gewaardeerde klanten de volgende diensten aan

Met onze diensten bedienen wij klanten van over de hele wereld

 • Pakket Express diensten

  Onze pakketdienst is uw poort van en naar China. Dezelfde pakketvervoerder als dat u gewend bent, alleen tegen een lager tarief. Klik op het icoon voor meer info.

 • Consolidatie

  Voeg zendingen samen met onze consolidatie dienst en betaal niet meer voor extra logistieke kosten. Klik op het icoon voor meer info.

 • Kwaliteitscontrole

  Zodat u niet voor verrassingen komt te staan bieden wij u onze kwaliteitscontrole dienst aan. Klik op het icoon voor meer info.

 • Inkoop

  Haal uw voordeel door ons voor u in te laten kopen met o.a. aantrekkelijkere wisselkoersen en lokale aanwezigheid. Klik op het icoon voor meer info.

 • Sourcing

  Vergelijk meerdere leveranciers via ons uitgebreid netwerk zodat u de juiste prijs betaald voor de juiste kwaliteit. Klik op het icoon voor meer informatie.

Bij BPS zorgen wij voor uw zendingen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.